[back]

CURS DE GOLF

 

 

CURS DE GOLF PENTRU INCEPATORI

          

In acest curs de invatare a jocului de golf se ofera celor interesati elemente de baza a tehnicii jocului de golf si de asemenea principalele reguli si eticheta pe terenul de golf.

Acest curs se incheie cu examenul prin care se admite jucatorului jocul pe terenul de golf. Jucatorul primeste asa numita« licenta »care este echivalenta in cazul inscrierii intr-un Club cu Handicapul de 54.

 

TARIFE

 

Cursul costa 100,00 € .In acest tarif sunt incluse 10 ore de curs,taxele de folosinta a terenului si a terenului de antrenament ,mingile de antrenament precum si crosele necesare.

 

DESFASURAREA CURSULUI

 

Cursul se desfasoara pe parcursul a 3 zile cu unitati de 2 ori 3 ore si 1 data 4 ore ultimul curs cuprinzand si examenul adica jucarea impreuna cu instructorul de golf a cateva trasee de golf,unde trebuie realizat un anumit rezultat.

Cursul se tine in grupe de 6- 8 persoane. Termenele se vor stabili telefonic cu instructorul.

La primul curs se invata generalitati despre jocul de golf,explicarea croselor si a prizei,lovirea mingii ,comportamentul pe terenurile de golf,lovitura de put.

Cursul al doilea cuprinde : reguli, loviturile scurte si lungi,lovituri din groapa cu nisip si pregatiri ptr.examen.

Cursul final cuprinde:pregatiri de examen,completarea corecta a cartii de scor si examenul in sine pe teren.

Tariful de repetare a examenului in cazul nereusitei este de 10,00 €.

 

RECOMANDARI

 

Participantilor la curs le recomandam imbracaminte si incaltaminte sportiva.Un antrenament suplimentar in timpul liber.Citirea unei carti cu reguli de golf.Persoanele interesate pot inchiria crose si mingi de la instructor.

 

OBTINEREA “LICENTEI”

 

Dupa obtinerea “LICENTEI”jucatorul are drept de joc pe terenul de golf dupa plata taxei necesare (Greenfee).In cazul inscrierii in Clubul de Golf se plateste numai abonamentul anual si jucatorul are drept de participare la competitii si administrarea handicapului.